Denize İskele Kurulumu

 

Denize iskele kurulumu güncel uygulamalarla gelişen yapım metotları ve ekipmanlar sayesinde  çok farklı şekilde imal edilebilir hale gelmiştir. Deniz de iskele yapılacak olan alanlarda deniz iskelesinin kullanım amacı ve bulunduğu konum özellikleri  bu metotların belirleyicisidir, bu metotların en başında ve en yaygın olanı çakma çelik kazık üzerine oturtulmuş olan iskelelerdir.

Çakma çelik kazıklı olan iskelelerde; iskele yapılacak olan alandaki deniz zemini özellikleri ve coğrafi konumu tetkik edilmeli ve statik hesaplamaları bu yönde yapıldıktan sonra uygun ekipman ve materyallerle deniz iskelesi uygulama aşamasına geçilmesi gerekmektedir.

Faaliyet vermeye başladığımız günden bugüne sorunlu zeminler için, çelik palplanş, kazık çakma, iksalama sistemleri, kıyı yapıları için deniz tarama, denize iskele kurulumu, deniz dip tarama ile ilgili hizmet vermekteyiz. Bizi diğer firmalardan farklı kılan özelliklerimiz;

  • Profesyonel ve deneyimli ekip arkadaşlarımız ile çalışıyor olmamız,
  • Hizmet kalitemizi her geçen gün bir adım ileriye taşımamız,
  • En kaliteli ve en modern ekipman ve malzemeler kullanmamız,
  • Sektörde yılların kattığı tecrübe ile hareket etmemiz,
  • Sorunsuz ve her daim sonuç odaklı hizmetler sunmamızdır.

Hizmetlerimiz

Palplanş ve Çelik Palplanş Hizmetimiz

Deniz dibi, kumlu bölgeler ya da bataklık gibi gevşek zeminlerde gerçekleştirilecek çalışmalar için yanal çökmeleri engellemek amacı ile betonarme, çelik vb. malzemeler ile oluşturulan palplanşlar ile profesyonel bir şekilde uygulama yapıyoruz. Çelik palplanş tabakalarımızı zemine birbiri ile bağlantılı olarak çakıyoruz.

Denize İskele Kurulumu

Deniz iskelesi yapılacak yerin konumu ve kullanım amacı göz önünde bulundurarak en uygun metotlar ile denize iskele kurulumu hizmeti vermekteyiz.

Çakma Kazık Uygulamaları 

Uygulanabilir yapı temeli metodu olarak en çok tercih edilen çakma kazık uygulamaları ile gerek kara inşaatlarında gerek denize iskele kurulumunda işçilik ve zaman yönetimini iyi kullanarak mükemmel ve dayanıklı yapılar inşa etmeniz için profesyonel çözümler üretiyoruz.

Deniz Dip Tarama

Özellikle mevcut tesislerin kapasite artırımı, liman inşaatı, derinlik oluşturulması ve denizaltı tesisat uygulamaları projelerinde ihtiyaç duyduğunuz deniz tarama hizmetlerimiz ile deniz dip kaya kırma ve derinleştirme operasyonları sunmaktayız.

Projeleriniz İçin Bizimle İletişime Geçin!

Bizim iletişime geçerek palplanj, denize iskele kurulumu, çakma kazık uygulamaları ve deniz tarama hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilir; hizmetlerimizin fiyatı ve adımları hakkında bilgi alabilirsiniz.